Prikazujemo 1–12 od 24 rezultata

Frizerska kolica

79,63 
Specifikacije:
  • Dužina: 32 cm
  • Širina: 39 cm
  • Visina: 86 cm

Frizerska kolica – bijela

100,00 
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Gabbiano frizerski pomagač je kvalitetan komad namještaja. Izrađen je od izdržljive ABS plastike s čeličnom okvirnom konstrukcijom, osiguravajući visoku stabilnost i čvrstoću. Cijela stvar je montirana na vrlo izdržljive gumene kotače s ležajevima. Kombinacija bijele i crne savršeno će odgovarati dekoru vašeg salona!

Frizerska kolica – crna

Original price was: 215,00 €.Current price is: 193,50 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Gabbiano 68C profesionalni frizerski pomoćnik izuzetno je koristan komad salonske opreme koji će poboljšati vaš rad i omogućiti vam da se brinete o pravilnom redu i organizaciji stanice. Zahvaljujući praktičnom rasporedu proizvoda, najpotrebniji će uvijek biti pri ruci. Prostrani organizator opremljen je setom kutija s pijeskom koje će vam pomoći da se pobrinete za red na radnom mjestu, odvojite posuđe potrebno za rad frizera. Set uključuje šest spremnika: dva bez odjeljaka, dva s odjeljcima i dva uska i dublja. Njihov raspored u organizatoru može se slobodno mijenjati, prilagođavajući ga vašim potrebama, a veliki izbor različitih vrsta ladica omogućuje vam sortiranje pribora po želji. Osim toga, dva najdublja pladnja mogu se postaviti na različitim visinama sa strane pomagača, tako da su pribor smješten u njima uvijek na pravoj razini. Držač metalne sušilice kompatibilan je s većinom modela dostupnih na tržištu, što vam omogućuje da prikladno objesite opremu tijekom usluga. Na pomagaču postoje dva mjesta na kojima možete lako postaviti vješalicu, što vam omogućuje da organizatora prilagodite svojim individualnim potrebama, osigurate ugodno korištenje i ne ometate svoj rad. Jednostavan dizajn pomagača čini ga prikladnim za svaki interijer. Izrađen od izdržljivog materijala koji se lako čisti, ovaj komad namještaja u nijansama crne boje značajno će poboljšati rad u svakom kozmetičkom salonu. Gumirani kotači osiguravaju pokretljivost, omogućujući slobodno i glatko kretanje ovisno o potrebama - tijekom tretmana oko frizerske stolice ili odlaganja nakon usluge. Također se mogu lako rastaviti ako je potrebno. Ovaj će pomagač posebno dobro raditi za ljude koji jako cijene funkcionalnost.

Frizerska kolica – crna

Original price was: 185,00 €.Current price is: 166,50 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Gabbiano 68B profesionalni frizerski pomoćnik izuzetno je koristan komad salonske opreme koji će poboljšati vaš rad i omogućiti vam da se brinete o pravilnom redu i organizaciji stanice. Zahvaljujući praktičnom rasporedu proizvoda, najpotrebniji će uvijek biti pri ruci. Prostrani organizator opremljen je setom kutija s pijeskom koje će vam pomoći da se pobrinete za red na radnom mjestu, odvojite posuđe potrebno za rad frizera. Set uključuje šest spremnika: dva bez odjeljaka, dva s odjeljcima i dva uska i dublja. Njihov raspored u organizatoru može se slobodno mijenjati, prilagođavajući ga vašim potrebama, a veliki izbor različitih vrsta ladica omogućuje vam sortiranje pribora po želji. Osim toga, dva najdublja pladnja mogu se postaviti na različitim visinama sa strane pomagača, tako da su pribor smješten u njima uvijek na pravoj razini. Ugrađena leđa štite ladice od slučajnog klizanja u drugom smjeru, što bi moglo dovesti do oštećenja posuđa iznutra. Jednostavan dizajn pomagača čini ga prikladnim za svaki interijer. Izrađen od izdržljivog materijala koji se lako čisti, ovaj komad namještaja u nijansama crne boje značajno će poboljšati rad u svakom kozmetičkom salonu. Gumirani kotači osiguravaju pokretljivost, omogućujući slobodno i glatko kretanje ovisno o potrebama - tijekom tretmana oko frizerske stolice ili odlaganja nakon usluge. Također se mogu lako rastaviti ako je potrebno. Ovaj će pomagač posebno dobro raditi za ljude koji jako cijene funkcionalnost.

Frizerska kolica – crna

Original price was: 170,00 €.Current price is: 153,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Profesionalni frizerski pomoćnik Gabbiano 68A izuzetno je koristan komad salonske opreme koji će poboljšati vaš rad i omogućiti vam da se brinete o pravilnom redu i organizaciji stanice. Zahvaljujući praktičnom rasporedu proizvoda, najpotrebniji će uvijek biti pri ruci. Prostrani organizator opremljen je setom kutija s pijeskom koje će vam pomoći da se pobrinete za red na radnom mjestu, odvojite posuđe potrebno za rad frizera. Set uključuje šest spremnika: dva bez odjeljaka, dva s odjeljcima i dva uska i dublja. Njihov raspored u organizatoru može se slobodno mijenjati, prilagođavajući ga vašim potrebama, a veliki izbor različitih vrsta ladica omogućuje vam sortiranje pribora po želji. Osim toga, dva najdublja pladnja mogu se postaviti na različitim visinama sa strane pomagača, tako da su pribor smješten u njima uvijek na pravoj razini. S ovim modelom ladice klize u oba smjera, što je značajno poboljšanje i olakšava pristup proizvodima i alatima u bilo kojem trenutku. Jednostavan dizajn pomagača čini ga prikladnim za svaki interijer. Izrađen od izdržljivog materijala koji se lako čisti, ovaj komad namještaja u nijansama crne boje značajno će poboljšati rad u svakom kozmetičkom salonu. Gumirani kotači osiguravaju pokretljivost, omogućujući slobodno i glatko kretanje ovisno o potrebama - tijekom tretmana oko frizerske stolice ili odlaganja nakon usluge. Također se mogu lako rastaviti ako je potrebno. Ovaj će pomagač posebno dobro raditi za ljude koji jako cijene funkcionalnost.

Frizerska kolica – crna

100,00 
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Gabbiano frizerski pomagač je kvalitetan komad namještaja. Izrađen je od izdržljive ABS plastike s čeličnom okvirnom konstrukcijom, osiguravajući visoku stabilnost i čvrstoću. Cijela stvar je montirana na vrlo izdržljive gumene kotače s ležajevima. Kombinacija bijele i crne savršeno će odgovarati dekoru vašeg frizerskog salona!

Frizerska kolica – crna

Original price was: 136,25 €.Current price is: 109,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Ima stabilnu strukturu i bazu od pet zvjezdica s gumenim kotačima. Osim toga, sa strane postoji mjesto za alate (dva spremnika) i stalak za sušilo. Podesiva visina (min. 65,5 cm, max. 103 cm).

Frizerska kolica – crna

Original price was: 220,00 €.Current price is: 198,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Gabbiano frizerska kolica je kvalitetan komad namještaja. Izrađen je od izdržljive ABS plastike s čeličnom okvirnom konstrukcijom, osiguravajući visoku stabilnost i čvrstoću. Cijela stvar je montirana na vrlo izdržljive gumene kotače s ležajevima. Klasična crna boja savršeno će odgovarati dekoru vašeg salona!

Frizerska kolica – crna

Original price was: 360,00 €.Current price is: 324,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA!
Pomagač izrađen od vrlo jakog čelika, 100% otporan na toplinu. Visokokvalitetni praškasti premaz, otporan na ogrebotine i mrlje od vode. Sklopivi bočni držač pribora, metalni držači za uređaje.
Na vrhu kolica nalazi se silikonska prostirka. Dolazi s jakim kotačima, zasebnim vratima s patentnim zatvaračem za sigurnost i privatnost i kromiranim košarama s obje strane pomagača.
Dimenzije:
90x50x40cm

Frizerska kolica – crna

Original price was: 200,00 €.Current price is: 180,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA!
Frizerska kolica u crnoj boji ima mnogo odjeljaka za frizerski asortiman. Stabilan dizajn osigurat će dugotrajnu uporabu. Kolica su montirana na izmjerene kotače, zahvaljujući kojima će alati uvijek biti pri ruci. U kolica je ugrađen timer.