Prikazuje se svih 8 rezultata

Držač za noge – crni

Original price was: 95,00 €.Current price is: 85,50 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! L008B frizerski oslonac za noge vrlo je važan element u svakom frizerskom salonu. To daje klijentu mogućnost da podrži noge tijekom liječenja, zahvaljujući čemu klijent zauzima najudobniji položaj. Naslon za noge smješten na podu ima posebnu neklizajuću podlogu. Izrađen od visokokvalitetnih materijala u nijansama crne, proizvod je stabilan i osigurava sigurnost klijenta i ergonomiju rada frizeraMinimalistički dizajn čini podnožje vrlo dobro usklađenim s dekorom svakog interijera. Točne dimenzije navedene su na fotografiji.

Držač za noge – crni

Original price was: 75,00 €.Current price is: 67,50 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA!

Praktičan detalj u frizerskom salonu

L005S frizerski oslonac za noge vrlo je važan element u svakom frizerskom salonu. To daje klijentu mogućnost da podrži noge tijekom liječenja, tako da klijent zauzima najudobniji položaj. Naslon za noge smješten na podu ima posebnu neklizajuću podlogu. Izrađen od visokokvalitetnih materijala u nijansama crne, proizvod je stabilan i osigurava sigurnost klijenta i ergonomiju rada frizera. Minimalistički dizajn čini podnožje vrlo dobro usklađenim s dekorom svakog interijera. Točne dimenzije navedene su na fotografiji.

Držač za noge – INOX

65,00 
Frizerski oslonac za noge - vrlo važan detalj u svakom frizerskom salonu. Daje mogućnost podupiranja nogu tijekom tretmana, zahvaljujući čemu klijent zauzima najudobniji položaj. Pričvršćen za pod, INOX čelik.
Dimenzije:
visina: +- 18 cm
Dužina: 38.50cm
Razmak između vijaka: 27,50

Držač za noge – INOX

Original price was: 75,00 €.Current price is: 67,50 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA!

Praktičan detalj u frizerskom salonu

L005S frizerski oslonac za noge vrlo je važan element u svakom frizerskom salonu. To daje klijentu mogućnost da podrži noge tijekom liječenja, zahvaljujući čemu klijent zauzima najudobniji položaj. Naslon za noge smješten na podu ima posebnu neklizajuću podlogu. Izrađen od visokokvalitetnih materijala u nijansama srebra, proizvod je stabilan i osigurava sigurnost klijenta i ergonomiju rada frizera. Minimalistički dizajn čini podnožje vrlo dobro usklađenim s dekorom svakog interijera. Točne dimenzije navedene su na fotografiji.

Držač za noge – kromirani

Original price was: 65,00 €.Current price is: 58,50 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Frizerski držač za noge - vrlo važan detalj u svakom frizerskom salonu. To daje mogućnost podupiranja nogu tijekom postupka, zahvaljujući kojem klijent zauzima najudobniji položaj.

Držač za noge – zlatni

Original price was: 75,00 €.Current price is: 67,50 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA!

Praktičan detalj u frizerskom salonu

L005S frizerski oslonac za noge vrlo je važan element u svakom frizerskom salonu. To daje klijentu mogućnost da podrži noge tijekom liječenja, tako da klijent zauzima najudobniji položaj. Naslon za noge smješten na podu ima posebnu neklizajuću podlogu. Izrađen od visokokvalitetnih materijala u nijansama zlata, proizvod je stabilan i osigurava sigurnost klijenta i ergonomiju rada frizera. Minimalistički dizajn čini podnožje vrlo dobro usklađenim s dekorom svakog interijera. Točne dimenzije navedene su na fotografiji. Zlatni elementi su lakirani. Mehanička oštećenja premaza ne podliježu pritužbi.

Držač za noge – zlatni

Original price was: 70,00 €.Current price is: 63,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Frizerski držač za noge - vrlo važan detalj u svakom frizerskom salonu. To daje mogućnost podupiranja nogu tijekom postupka, zahvaljujući kojem klijent zauzima najudobniji položaj. Zlatni elementi su lakirani. Mehanička oštećenja premaza ne podliježu pritužbi.