Prikazuje se svih 5 rezultata

Show sidebar
Zatvori

controlColor 250ml

100,00 kn
BBcos controlColor povećava viskoznost tehničkog proizvoda kako bi se povečala njegova učinkovitost. Omogućava korištenje različitih formula boja, te spriječava prenošenje boje sa obojenog na ne obojeni pramen kose.
Zatvori

detoneUp

250,00 kn
4 x 100ml - faza 1 i 2, šampon i neutralizator BBcos deToneUp - remove&shine reducira kiselinu, razvijen za uklanjanje boje iz vlasi. Olakšava izvlačenje boje iz kutikule vlasi, ne mijenjajući prirodnu strukturu kose. Tretman detoneUp-om može podići boju i do 2 tona, zahvaljujući svojoj izuzetnoj nježnosti, ako rezultat iz prve nije zadovoljavajući, postupak se može ponoviti do 3 puta kako bi se postiglo bolje uklanjanje boje.
Zatvori

My Plex

375,00 kn
2 x 500ml BBcos myPlex repair&shine proizvodi za restrukturiranje koji na kosu djeluju kako dubinski tako i površinski. Neusporediva tehnička svestranost myPlex bond kreatora, omogućava i uporabu u kombinaciji s oksidacijskim bojama i izbjeljivačima za zaštitu kose od agresije alkalnih i oksidirajućih sredstava.
Zatvori

neutralColor 100ml

50,00 kn
BBcos neutralColor - refix&stay sa kiselom pH formulacijom neutralColor neutralizira dio amonijaka sadržan u Innovationevo bojama, podešavajući formulu da se koristi kao "ton na ton" u kombinaciji s hidrogenom 10 vol. 3%, sa pokrivanjem sijede kose od 50%.
Zatvori

reKrea 250ml

90,00 kn
BBcos reKrea - reclose&shine regulator poroznosti temeljen na keratinovim oligopeptidima. Nekoliko testova pokazalo je izrazito strukturno zaštitno djelovanje koje je u stanju ponovno uravnotežiti i zasititi poroznost kose.