Prikazuje se svih 12 rezultata

IMMORTAL NYC krema za bradu – 100ml

8,00 
IMMORTAL NYC krema za bradu daje sjaj i mekoću. Sadrži udio voska za dugotrajnu postojanost.

IMMORTAL NYC krema za bradu – 100ml

8,00 
Ne uzrokuje mastan izgled zahvaljujući posebnom sadržaju voska. Možete stvoriti najekstremnije stilove s iznimnom svjetlinom i teksturom. Upute: Uzmite malo kreme na dlan i nanesite je na kosu ili bradu dok je vlažna ili suha za stilove koji zahtijevaju masu.

IMMORTAL NYC majica oversize – Veličina L/XL

50,00 
Majica veličine L/XL premium kvalitete.

IMMORTAL NYC majica oversize – Veličina S/M

50,00 
Majica veličine S/M premium kvalitete.

IMMORTAL NYC pomada za bradu – 40ml

8,00 
IMMORTAL NYC pomada za bradu daje ekstremnu postojanost bradi i mat izgled. Otporna na atmosferske utjecaje. Aplicirati na prethodnu opranu bradu, umasirati i ne ispirati.

IMMORTAL NYC pomada za bradu – 50ml

8,00 
Pruža fleksibilnu moć držanja čineći bradu savršenom i pruža prirodan izgled svojom mat strukturom; idealno za glomazne stilove brade. Upute: možete postići mat teksturu na vlažnoj i suhoj bradi/kosi nanošenjem različitih stilova uz pomoć vrhova prstiju.

IMMORTAL NYC šampon za bradu – 250ml

6,64 
IMMORTAL NYC šampon za bradu sa vitaminom B5 dubinski čisti bradu. Aloe vera pruža antioksidativna svojstva i štiti kožu lica. Aplicirati na mokru bradu, umasirati i isprati. Nastaviti sa stiliziranjem.

IMMORTAL NYC šampon za bradu – 250ml

7,00 
Posebno formuliran šampon za hidrataciju i čišćenje brade. Ekstrakti aloe vere i provitamin B5 pomažu zagladiti kožu i uravnotežiti vlažnost kože. Olakšava raščešljavanje brade. Upute: Nanesite malo šampona nježnom masažom na bradu navlaženu vodom. Zatim isperite s puno vode.

IMMORTAL NYC serum za bradu – 50ml

8,00 
IMMORTAL NYC serum za bradu obogaćen uljima koji potiču rast brade i sprječavaju perutanje. Idealan za suhu kožu i beživotnu dlaku. Aplicirati na prethodno opranu bradu, staviti 5-10 kapi na dlan i dobro utrljati. Nastaviti sa stiliziranjem, ne ispirati.

IMMORTAL NYC stalak sa linijom za bradu 16/1 – Beard Love

Original price was: 124,00 €.Current price is: 111,60 €.
Set uključuje: 4x šampon za bradu, 4x ulje za bradu, 4x krema za bradu, 4x vosak za bradu.

IMMORTAL NYC ulje za bradu – 100ml

8,00 
Svojom uljnom formulom bogatom E-vitaminima, proizvod hrani i vlaži Vašu suhu i istrošenu bradu, a Vašu bradu čini iznimno mekom i sjajnom. Upute: Nanesite malu količinu proizvoda vršcima prstiju na cijelu bradu malim masažnim pokretima kako biste dobili bradu zdravog izgleda.

IMMORTAL NYC ulje za bradu – 50ml

8,00 
IMMORTAL NYC ulje za bradu sadrži ulja i E-vitamin koji hrani bradu i oblikuje neposlušnu dlaku. Pruža sjaj i mekoću. Aplicirati na prethodno opranu bradu i nastaviti sa stiliziranjem. Ne ispirati.