Prikazujemo 1–12 od 246 rezultata

Aparat za završne radove – DOCTOR SHAVE-0

60,00 
Specifikacije: 120 min 5 watti USB punjač Četkica za čišćenje

AYALA COMFORT MAX – KOMPLET

1,380,00 
ZA SVAKI MODEL AYALA PROIZVOĐAČA PROFESIONALNOG NAMJEŠTAJA MOGUĆE JE IZABRATI BOJU I MATERIJAL TAPECIRUNGA TE BOJU KERAMIKE. CIJENA KOJA JE IZRAŽENA JE ZA MODEL SA SLIKE ( CRNI TAPECIRUNG SA BIJELOM KERAMIKOM ). ZA INFORMACIJE OKO CIJENE PROIZVODA U DRUGIM KOMBINACIJAMA BOJA ILI POSTOLJA MOLIMO KONTAKTIRATI BROJ: 091/600-5030 ( IVAN ). Kućište je izrađeno od plastike u bijeloj ili crnoj boji. Bijela ili crna keramika.

AYALA COMFORT MAX 2 – KOMPLET

1,380,00 
ZA SVAKI MODEL AYALA PROIZVOĐAČA PROFESIONALNOG NAMJEŠTAJA MOGUĆE JE IZABRATI BOJU I MATERIJAL TAPECIRUNGA TE BOJU KERAMIKE. CIJENA KOJA JE IZRAŽENA JE ZA MODEL SA SLIKE ( CRNI TAPECIRUNG SA BIJELOM KERAMIKOM ). ZA INFORMACIJE OKO CIJENE PROIZVODA U DRUGIM KOMBINACIJAMA BOJA ILI POSTOLJA MOLIMO KONTAKTIRATI BROJ: 091/600-5030 ( IVAN ). Kućište je izrađeno od plastike u bijeloj ili crnoj boji. Bijela ili crna keramika.

AYALA frizerska fotelja – ART DECO

837,00 
ZA SVAKI MODEL AYALA PROIZVOĐAČA PROFESIONALNOG NAMJEŠTAJA MOGUĆE JE IZABRATI BOJU I MATERIJAL TAPECIRUNGA TE OBLIK POSTOLJA.  CIJENA KOJA JE IZRAŽENA JE ZA MODEL SA SLIKE ( KONJAK ILI BIJELA ).  ZA INFORMACIJE OKO CIJENE PROIZVODA U DRUGIM KOMBINACIJAMA BOJA ILI POSTOLJA MOLIMO KONTAKTIRATI BROJ: 091/600-5030 ( IVAN ). Zaobljeni, prema van okrenuti nasloni za ruke jamče klijentu najvišu razinu udobnosti tijekom postupka. Klasičan oblik i zanimljiva presvlaka frizerske stolice interijeru će dodati eleganciju palače. Otvor na sjedalu za jednostavno čišćenje. Dostupno na: hidraulična pumpa s pauk ili kvadratnom bazom – krom hidraulična pumpa s kvadratnom bazom – crna mat Hidraulična pumpa s disk bazom – zlato NAPOMENA: Krom zlatna boja je osjetljivija, treba ga čistiti brisanjem mekom vlažnom krpom bez upotrebe kemikalija.

AYALA frizerska stolica – CARMEN

531,00 
ZA SVAKI MODEL AYALA PROIZVOĐAČA PROFESIONALNOG NAMJEŠTAJA MOGUĆE JE IZABRATI BOJU I MATERIJAL TAPECIRUNGA TE OBLIK POSTOLJA.  CIJENA KOJA JE IZRAŽENA JE ZA MODEL SA SLIKE ( BIJELA ).  ZA INFORMACIJE OKO CIJENE PROIZVODA U DRUGIM KOMBINACIJAMA BOJA ILI POSTOLJA MOLIMO KONTAKTIRATI BROJ: 091/600-5030 ( IVAN ). Minimalistički frizerski stolac s kromiranim naslonima za ruke zanimljivog oblika. Kromirani nasloni za ruke Dostupno na: Hidraulična pumpa s pauk ili kvadratnom bazom – krom Hidraulična pumpa s kvadratnom bazom – crna mat Hidraulična pumpa s disk bazom – zlato Hidraulična pumpa tip TULIP s disk bazom – krom Mogućnost narudžbe verzije s osloncem za noge NAPOMENA: Krom zlatne boje je osjetljiviji, treba ga čistiti brisanjem mekom vlažnom krpom bez upotrebe kemikalija.

AYALA frizerska stolica – DOLLY

945,00 
ZA SVAKI MODEL AYALA PROIZVOĐAČA PROFESIONALNOG NAMJEŠTAJA MOGUĆE JE IZABRATI BOJU I MATERIJAL TAPECIRUNGA TE OBLIK POSTOLJA. CIJENA KOJA JE IZRAŽENA JE ZA MODEL SA SLIKE ( KONJAK ). ZA INFORMACIJE OKO CIJENE PROIZVODA U DRUGIM KOMBINACIJAMA BOJA ILI POSTOLJA MOLIMO KONTAKTIRATI BROJ: 091/600-5030 ( IVAN ). Crni ili bijeli lakirani metalni nasloni za ruke. Dostupno na: Hidraulična pumpa s pauk ili kvadratnom bazom – krom Hidraulična pumpa s kvadratnom bazom – crna mat Hidraulična pumpa s disk bazom – zlato Hidraulična pumpa tip TULIP s disk bazom – krom NAPOMENA: Krom zlatne boje je osjetljiviji, treba ga čistiti brisanjem mekom vlažnom krpom bez upotrebe kemikalija.

AYALA LEA – KOMPLET

1,840,00 
ZA SVAKI MODEL AYALA PROIZVOĐAČA PROFESIONALNOG NAMJEŠTAJA MOGUĆE JE IZABRATI BOJU I MATERIJAL TAPECIRUNGA TE BOJU KERAMIKE. CIJENA KOJA JE IZRAŽENA JE ZA MODEL SA SLIKE ( CRNI TAPECIRUNG SA CRNOM KERAMIKOM ). ZA INFORMACIJE OKO CIJENE PROIZVODA U DRUGIM KOMBINACIJAMA BOJA ILI POSTOLJA MOLIMO KONTAKTIRATI BROJ: 091/600-5030 ( IVAN ). Kućište je izrađeno od plastike u bijeloj ili crnoj boji. Bijela ili crna keramika.

AYALA radno mjesto – ANDREA

774,00 
Samostojeće frizersko radno mjesto idealno za male frizerske salone. Naslon za noge pruža udobnost klijentu, a polica oko ogledala i sa strane pruža dodatni prostor za odlaganje kozmetike i potrebnog pribora. Konzola za dvije osobe – samostojeća Kromirani naslon za noge

AYALA radno mjesto – BONA

324,00 
Minimalistička zidno radno mjesto. Mogućnost izbora završne obrade iz AYALA palete čini BONA frizersko radno mjesto pogodnom za salone sa modernim i klasičnim dizajnom interijera.

AYALA radno mjesto – CARMEN

450,00 
ZA SVAKI MODEL AYALA PROIZVOĐAČA PROFESIONALNOG NAMJEŠTAJA MOGUĆE JE IZABRATI BOJU I MATERIJAL TAPECIRUNGA TE BOJU KERAMIKE. CIJENA KOJA JE IZRAŽENA JE ZA MODEL SA SLIKE ( CRNI TAPECIRUNG SA BIJELOM KERAMIKOM ). ZA INFORMACIJE OKO CIJENE PROIZVODA U DRUGIM KOMBINACIJAMA BOJA ILI POSTOLJA MOLIMO KONTAKTIRATI BROJ: 091/600-5030 ( IVAN ). Frizersko radno mjesto zanimljivog oblika dobro će funkcionirati u modernim frizerskim salonima. Napravljen od crne ili srebrne plastike Kromirani oslonac za  noge

AYALA radno mjesto – DEPO

549,00 
ZA SVAKI MODEL AYALA PROIZVOĐAČA PROFESIONALNOG NAMJEŠTAJA MOGUĆE JE IZABRATI BOJU I MATERIJAL TAPECIRUNGA TE BOJU KERAMIKE. CIJENA KOJA JE IZRAŽENA JE ZA MODEL SA SLIKE. ZA INFORMACIJE OKO CIJENE PROIZVODA U DRUGIM KOMBINACIJAMA BOJA ILI POSTOLJA MOLIMO KONTAKTIRATI BROJ: 091/600-5030 ( IVAN ). LED rasvjeta u standardu  

AYALA radno mjesto – DIJAMANT

1,170,00 
ZA SVAKI MODEL AYALA PROIZVOĐAČA PROFESIONALNOG NAMJEŠTAJA MOGUĆE JE IZABRATI BOJU I MATERIJAL TAPECIRUNGA TE BOJU KERAMIKE. CIJENA KOJA JE IZRAŽENA JE ZA MODEL SA SLIKE. ZA INFORMACIJE OKO CIJENE PROIZVODA U DRUGIM KOMBINACIJAMA BOJA ILI POSTOLJA MOLIMO KONTAKTIRATI BROJ: 091/600-5030 ( IVAN ). Elegantno frizersko radno mjesto izrađeno od crnog ili bijelog nakošenog stakla. Izrađena od nakošenog stakla u bijeloj ili crnoj boji Lakirana MDF polica visokog sjaja LED pozadinsko osvjetljenje kao opcija