Prikazujemo 1–12 od 72 rezultata

Show sidebar
12%6%9%
Zatvori

Aktivator za blajh 1000ml

48,00 kn
BBcos Activator za blajh na bazi vodikovog peroksida čiji plavi/ljubičasti pigmenti koje sadrži, ukljanjaju žute / narančaste tonove koji nastaju kod uobičajenog postupka uklanjanja boje. Dostupan je u tri formulacije: vol 20 vol (6%), 30 vol (9%) i 40 vol (12%)
-25%
Zatvori

Blajh – izbjeljivač 500gr

80,00 kn 60,00 kn
500g BBcos White Meches Plus je nehlapljivi prah visokog potencijala posvjetljenja. Njegova plava boja dolazi od posebnih pigmenata koji služe za suzbijanje žute / narančaste boje koja nastaje u uobičajenom postupku uklanjanja boja. Može se postići 6 različitih stupnjeva posvjetljenja.
Zatvori

Blajh – izbjeljivač s keratinom 400g

120,00 kn
BBcos KeratinDeco blajh u prahu obogaćen KERATINOM sa 0% AMONIJAKA! Posvjetljuje vlas i do 5 tonova.
Zatvori

Boja za kosu 100ml

25,00 kn
BBcos Innovationevo trajna boja za kosu sa niskim udjelom amonijaka koja jamči potpuno pokrivanje sijedih. 3u1 formula boji, njeguje i hidrazitira vlasi, postižući jednak efekt bojenja od korjena do vrhova. Obogaćena ARGANOVIM ULJEM i SJEMENKAMA LANA koji tijekom bojenja duboko prodiru u vlas kose i obogaćuju je vitaminima.
Zatvori

controlColor 250ml

100,00 kn
BBcos controlColor povećava viskoznost tehničkog proizvoda kako bi se povečala njegova učinkovitost. Omogućava korištenje različitih formula boja, te spriječava prenošenje boje sa obojenog na ne obojeni pramen kose.
Zatvori

detoneUp

250,00 kn
4 x 100ml - faza 1 i 2, šampon i neutralizator BBcos deToneUp - remove&shine reducira kiselinu, razvijen za uklanjanje boje iz vlasi. Olakšava izvlačenje boje iz kutikule vlasi, ne mijenjajući prirodnu strukturu kose. Tretman detoneUp-om može podići boju i do 2 tona, zahvaljujući svojoj izuzetnoj nježnosti, ako rezultat iz prve nije zadovoljavajući, postupak se može ponoviti do 3 puta kako bi se postiglo bolje uklanjanje boje.
Zatvori

Eliksir za kosu 50ml

130,00 kn
BBcos Kristalevo Elixir esencijalni losion s lanenim i arganovim uljem. Eliksir duboko prodire u kosu i osnažuje strukturu: popunjava porozna područja zbog kojih izgleda mat i zatvarajući ljuskice kutikule, oslobađa se viška vode.

Elixir 2u1 šampon i regenerator

52,00 kn102,00 kn
BBcos Kristalevo 2u1 Elixir Shampoo Conditoning šampon + maska idealan je za često pranje i pogodan je za sve tipove kose. vojom posebnom formulom na bazi SJEMENKI LANA i ARGANOVOG ULJA, Elixir Shampoo Conditioning nježno čisti, suprotstavljajući se stresu kojem se kosa svakodnevno podliježe.

Elixir regenerator

60,00 kn90,00 kn
BBcos Kristalevo Elixir Conditioner idealan za sve tipove kose, Elixir regenerator vrlo je hranjiv, zahvaljujući svojoj ekskluzivnoj formuli na bazi SJEMENA LANA i ULJA ARGANA. Ostavlja kosu svilenkastu, bez da je otežava, a također štiti kosu od vremenskih utjecaja i elektrostatičkih naboja.