Prikazujemo 1–12 od 18 rezultata

Sklopivi stol za manikuru – bijeli

Original price was: 220,00 €.Current price is: 198,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA!
Čvrst, izrađen i funkcionalan kozmetički stol - idealan za mobilne urede.
-stabilno - noge se samozaključavaju pod kutom -bijela boja -vrh prekriven PVC trakom od 2 mm-Velika radna površina - dimenzije stola: 100cm x 50cm - visina 78 cm - (presavijena) 15,5 cm - težina oko 9,5 kg - dodatno zaključavanje položaja noge: 4 gumba - noge za podešavanje

Sklopivi stol za manikuru – bijeli + torba

200,00 
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Sklopivi kozmetički stol kompaktnih dimenzija vrlo je praktičan komad namještaja, koji je savršen posebno za sve mobilne usluge. Dizajn stola čini ga laganim, ali istodobno stabilnim, što se pretvara u radnu učinkovitost. Estetska završna obrada ne samo da poboljšava funkcionalnost, već daje i profesionalan izgled. Mala veličina presavijenog stola omogućuje jednostavno skladištenje i udoban transport namještaja, što je ključno u slučaju mobilnih usluga. Ispod stola nalazi se mjesto za kutiju s pijeskom gdje možete staviti sve najpotrebnije proizvode i pribor. Takva ladica omogućuje jednostavan pristup alatima potrebnim tijekom rada. Jastuk za manikuru čini tretmane učinkovitijima, omogućujući klijentu da zauzme pravilan, udoban položaj. Stol se lako sklapa, što značajno utječe na udobnost korištenja. Izdržljiva torba uključena u set bit će savršena za prijevoz namještaja, što olakšava nošenje i zaštitu od oštećenja. Set uključuje: radni stol, jastuk za manikuru, kutiju za smeće, torbu. Podaci: Boja: nijanse bijele Dimenzije: 94x72x44 cm  

Stol za manikuru – bijeli

Original price was: 1,270,00 €.Current price is: 1,143,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Funkcionalni kozmetički stol 312 sa usisavačem prašine savršen je za kozmetičke salone, posebno za oblikovanje noktiju. Dizajn namještaja osigurava njegovu stabilnost, a prostrane ladice olakšavaju pristup potrebnim alatima, što se pretvara u radnu učinkovitost. Minimalistički dizajn daje stolu bezvremensku eleganciju. Glatke površine i suptilne boje čine ovaj komad namještaja savršenim dodatkom svakom interijeru. Visokokvalitetni materijali koji se koriste daju mu moderan izgled, istovremeno osiguravajući trajnost i jednostavnost čišćenja. Minimalizam u obliku čini stol ne samo jednostavnim za pohranu proizvoda i pribora, već i estetskim elementom koji naglašava jednostavnost i eleganciju prostora kozmetičkih salona. Podaci: Snaga usisavača: 24 W Boja: nijanse bijelih Ormar s desne strane.

Stol za manikuru – bijeli 310

Original price was: 1,440,00 €.Current price is: 1,296,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Kozmetički stol sa usisavačem - vrlo funkcionalan komad namještaja za kozmetičke salone koji kombinira tri funkcije: stol, sakupljač prašine i policu za prikaz lakova itd. Komad namještaja koji savršeno odgovara namještaju modernih soba. Ima ormar s prostranim ladicama. Namještaj je posebno dizajniran na takav način da olakša rad i smanji problem izbočenih kabela. - stol na vrhu ima posebne rupe za usmjeravanje kabela, - donji ormar ispod posljednje ladice ima posebno mjesto s izlazom za kabel, - osvijetljeni nosač zaslona,
- rupe na radnoj površini (za kabele).
- snaga usisavača 24W
Dimenzije: - visina: 80 cm, visina s nosačem zaslona: 136 cm - širina: 48 cm - duljina: 118 cm
- police sa desne strane

Stol za manikuru – bijeli 312

Original price was: 1,270,00 €.Current price is: 1,143,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Funkcionalni kozmetički stol 312 sa usisavačem prašine savršen je za kozmetičke salone, posebno za oblikovanje noktiju. Dizajn namještaja osigurava njegovu stabilnost, a prostrane ladice olakšavaju pristup potrebnim alatima, što se pretvara u radnu učinkovitost. Minimalistički dizajn daje stolu bezvremensku eleganciju. Glatke površine i suptilne boje čine ovaj komad namještaja savršenim dodatkom svakom interijeru. Visokokvalitetni materijali koji se koriste daju mu moderan izgled, istovremeno osiguravajući trajnost i jednostavnost čišćenja. Minimalizam u obliku čini stol ne samo jednostavnim za pohranu proizvoda i pribora, već i estetskim elementom koji naglašava jednostavnost i eleganciju prostora kozmetičkih salona. Podaci: Snaga usisavača: 24 W Boja: nijanse bijelih Ormar s lijeve strane.

Stol za manikuru – bijeli 314

Original price was: 1,370,00 €.Current price is: 1,233,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Kozmetički stol sa usisavačem - vrlo funkcionalan komad namještaja za kozmetičke salone koji kombinira tri funkcije: stol, sakupljač prašine i ormar s ladicama. Komad namještaja koji savršeno odgovara namještaju modernih soba. Namještaj je posebno dizajniran na takav način da olakša rad i smanji problem izbočenih kabela. - stol na vrhu ima posebne rupe za usmjeravanje kabela, - donji ormar ispod posljednje ladice ima posebno mjesto s izlazom za kabel,
- rupe na radnoj površini (za kabele).
- snaga usisavača 24W
Dimenzije: - visina: 80 cm,
- širina: 48 cm - duljina: 145 cm

Stol za manikuru – zlatno-bijeli

Original price was: 400,00 €.Current price is: 360,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA! Elegantan stol koji će donijeti veliku dozu dobrog stila u vaš interijer. Stol je kombinacija pažljive izrade s visokokvalitetnim, izdržljivim materijalima. Iskovani su u minimalistički, univerzalni i vrlo praktični oblik. Male dimenzije namještaja čine ga idealnim za male prostore. Zlatni elementi su lakirani. Mehanička oštećenja premaza ne podliježu pritužbi.  

Stol za manikuru – bijeli

Original price was: 540,00 €.Current price is: 486,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA!
Funkcionalni kozmetički stol.
To nije samo funkcionalan komad namještaja, već i izuzetno elegantan, savršeno odgovara namještaju modernih soba. Ima ormar s prostranim ladicama. Namještaj je vrlo stabilan, idealan za tretmane manikure.  

Stol za manikuru – bijeli

Original price was: 540,00 €.Current price is: 486,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA!
Funkcionalni kozmetički stol - idealan za kozmetičke salone.
To nije samo funkcionalan komad namještaja, već i izuzetno elegantan, savršeno odgovara namještaju modernih soba. Kozmetički stol ima ladicu, ormare različitih veličina i sakupljač prašine. Namještaj je stabilan i jednostavan za kretanje u zatvorenom prostoru, čak i ako je napunjen.

Stol za manikuru – bijeli + staklo

Original price was: 660,00 €.Current price is: 594,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA!
Funkcionalni kozmetički stol - idealan za urede.
To nije samo funkcionalan komad namještaja, već i izuzetno elegantan, savršeno odgovara namještaju modernih soba. Osim tri otvorene police, ima ormar i dvije prostrane ladice, kao i usisavač prašine. Zahvaljujući čak osam kotača, namještaj je stabilan i jednostavan za kretanje u zatvorenom prostoru, čak i ako je napunjen. Nekoliko centimetara visoka visina ispod vrha od debelog, kaljenog stakla čini predloženi stol idealnim za tretmane manikure.

Stol za manikuru – bijeli 011B

Original price was: 460,00 €.Current price is: 414,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA!
Funkcionalni kozmetički stol.
To nije samo funkcionalan komad namještaja, već i izuzetno elegantan, savršeno odgovara namještaju modernih soba. Kozmetički stol ima ormar i dvije prostrane ladice, odvojivi nosač i usisavač prašine. Zahvaljujući čak osam kotača, namještaj je stabilan i jednostavan za kretanje u zatvorenom prostoru, čak i ako je napunjen.

Stol za manikuru – bijeli 2027BP

Original price was: 490,00 €.Current price is: 441,00 €.
BRZA ISPORUKA UNUTAR 2. TJEDNA!
Funkcionalni kozmetički stol.
To nije samo funkcionalan komad namještaja, već i izuzetno elegantan, savršeno odgovara namještaju modernih soba. Kozmetički stol ima ladicu i ormare različitih veličina.Namještaj je stabilan i jednostavan za kretanje u zatvorenom prostoru, čak i ako je napunjen.