IMMORTAL NYC

Prikazujemo 1–12 od 102 rezultata

IMMORTAL NYC beton lak za kosu 400ml – Sjajni

5,31 
Immortal Infuse Beton lak za kosu super je moćan sprej za kosu s kompleksom keratina koji čuva svaku frizuru. Kosi daje sjajan izgled, što ga čini savršenim proizvodom za stiliziranje. Učinak učvršćivanja kose traje cijeli dan bez utezanja kose. Proizvod se brzo suši i ne ostavlja tragove na kosi. Lako se ispire. Proizvod je nježan za kosu jer ne sadrži parabene, sulfate, ftalate i natrijev lauri sulfat.
PROIZVOD JAČINA SJAJ VODENA BAZA
Beton spray ultra 1 2 3 4 5 6 1 2 3 4 5 6

 

IMMORTAL NYC beton lak za kosu 500 ml

8,50 
Formula koja je obogaćena keratinom i fleksibilnom matricom za jako učvršćivanje kose. Fleksibilno držanje Immortal Infuse laka za kosu: pogodan za modele retro izgleda dajući mat izgled kosi. Kreira cjelodnevno postojano bez dodavanja težine kosi. Brzo se suši. Ne ostavlja nikakve tragove na površini kose. Lako se skida sa kose pranjem. Upute: Poprskajte cijelu kosu sa udaljenosti od 30 cm sprječavajući kontakt s očima.

IMMORTAL NYC beton lak za kosu bez plina 200ml – Sjajni

Original price was: 6,64 €.Current price is: 3,98 €.
Immortal Infuse Beton lak za kosu bez plina ima izrazito sjajan finish. Posebno razvijena formula s kompleksom keratina kosi daje sjajni izgled i željeni oblik. Tekuća formula bez plina olakšava primjenu i stvaranje kreativnih frizura. Ne ostavlja tragove na kosi i lako se ispire.
PROIZVOD JAČINA SJAJ VODENA BAZA
Beton spray ultra 1 2 3 4 5 6 1 2 3 4 5 6

 

IMMORTAL NYC crni vosak za prekrivanje sijedih 100ml

7,00 
PROIZVOD JAČINA SJAJ VODENA BAZA
Coloring wax black 1 2 3 4 5 6 1 2 3 4 5 6

IMMORTAL crni vosak za kosu za prekrivanje sijede kose. Svojim kremastim sadržajem omogućuje jednostavno nanošenje te lako ispiranje. Pogodan za nanošenje na kosu i bradu.

IMMORTAL NYC fiber pomada za kosu ( spider pomada ) 150ml

6,50 
Asset rev
NYC krema/pomada s fleksibilnom snagom držanja: daje teksturu i punoću kosi. Stvara cjelodnevne trajne stilove.

IMMORTAL NYC fiber pomada za kosu ( spider pomada ) 150ml – Show Must Go On

6,50 
Asset rev
IMMORTAL fiber pomada za kosu ( spider pomada ) obogaćena biljnim keratinom i smolom pruža fleksibilan izgled. Kosi daje oblik i elastičnost. Specifična formula čini ovaj proizvod lakom za upotrebu i pogodnim za svakodnevno korištenje.  

IMMORTAL NYC gel za brijanje 1000ml – Infuse

Original price was: 6,64 €.Current price is: 3,98 €.
IMMORTAL NYC gel za brijanje omekšava bradu i čuva kožu od posjekotina. Idealan za sve tipove kože. Aplicirati na suhu bradu, umasirati i nastaviti sa brijanjem.

IMMORTAL NYC gel za brijanje 1000ml – Ultra

6,64 
IMMORTAL gel za brijanje pomaže u zaglađivanju brade i zaštiti kože. Povećava skliskost između kože i oštrice za ugodnije brijanje. Pomaže u zaštiti od vanjskih utjecaja i čini kožu i bradu glatkom.

IMMORTAL NYC gel za kosu 100ml – Beton

Original price was: 5,97 €.Current price is: 3,58 €.
PROIZVOD JAČINA SJAJ VODENA BAZA
Beton hair gel 1 2 3 4 5 6 1 2 3 4 5 6

Immortal Infuse Beton gel za kosu dizajniran je za savršeni bezvremenski, klasični stil oblikovanja kose. Obogaćen ekstraktom keratina. Izuzetno dobro djeluje na različitim duljinama i tipovima kose; na tankoj, gustoj, kovrčavoj ili ravnoj kosi. Savršen je za kontrolu neposlušne ili tvrdoglave kose. Topiv je u vodi pa se može vrlo lako isprati. S mirisom toliko dobrim da ćete ga poželjeti pojesti, ovaj svestrani proizvod morate imati u vašem styling asortimanu.

IMMORTAL NYC gel/guma za kosu 700ml – Jam Gel/Guma

6,64 
IMMORTAL NYC gel za kosu daje kosi maksimalno učvršćivanje te zadržavanje ekstremnih frizura i strukturiranih oblika. Aplicirati na mokru ili suhu kosu i nastaviti sa stiliziranjem.
Košarica
PRIJAVITI SE

Još nemate račun?

Započnite tipkati da biste vidjeli proizvode koje tražite.