Prikazujemo 1–12 od 14 rezultata

IMMORTAL NYC beton lak za kosu – 500ml

8,50 
Formula koja je obogaćena kompleksom keratina i funkcionalnom matricom za učvršćivanje kose. Mega snažno učvršćivanje Immortal Infuse lak za kosu: pogodan za modele retro i snažnog izgleda dajući kosi mat izgled. Stvara frizure koje traju cijeli dan bez dodavanja težine kosi. Brzo se suši. Ne ostavlja tragove na površini kose. Lako se uklanja s kose pranjem. Upute: Raspršite cijelu kosu s udaljenosti od 30 cm pazeći da ne dođe u kontakt s očima.

IMMORTAL NYC beton lak za kosu 400ml – Sjajni

5,31 
Immortal Infuse Beton lak za kosu super je moćan sprej za kosu s kompleksom keratina koji čuva svaku frizuru. Kosi daje sjajan izgled, što ga čini savršenim proizvodom za stiliziranje. Učinak učvršćivanja kose traje cijeli dan bez utezanja kose. Proizvod se brzo suši i ne ostavlja tragove na kosi. Lako se ispire. Proizvod je nježan za kosu jer ne sadrži parabene, sulfate, ftalate i natrijev lauri sulfat.
PROIZVOD JAČINA SJAJ VODENA BAZA
Beton spray ultra 1 2 3 4 5 6 1 2 3 4 5 6

 

IMMORTAL NYC beton lak za kosu 500 ml

8,50 
Formula koja je obogaćena keratinom i fleksibilnom matricom za jako učvršćivanje kose. Fleksibilno držanje Immortal Infuse laka za kosu: pogodan za modele retro izgleda dajući mat izgled kosi. Kreira cjelodnevno postojano bez dodavanja težine kosi. Brzo se suši. Ne ostavlja nikakve tragove na površini kose. Lako se skida sa kose pranjem. Upute: Poprskajte cijelu kosu sa udaljenosti od 30 cm sprječavajući kontakt s očima.

IMMORTAL NYC beton lak za kosu bez plina 200ml – Sjajni

Original price was: 6,64 €.Current price is: 3,98 €.
Immortal Infuse Beton lak za kosu bez plina ima izrazito sjajan finish. Posebno razvijena formula s kompleksom keratina kosi daje sjajni izgled i željeni oblik. Tekuća formula bez plina olakšava primjenu i stvaranje kreativnih frizura. Ne ostavlja tragove na kosi i lako se ispire.
PROIZVOD JAČINA SJAJ VODENA BAZA
Beton spray ultra 1 2 3 4 5 6 1 2 3 4 5 6

 

IMMORTAL NYC lak za kosu 500ml – Sparkler

9,50 
Daje visoku razinu sjaja vašoj kosi svojom formulom koja ne otežava kosu. Ne ostavlja tragove na površini kose i lako se uklanja iz kose pranjem. Veoma ugodnog mirisa! Upute: Raspršite cijelu kosu s udaljenosti od 30 cm, izbjegavajući kontakt s očima.

IMMORTAL NYC majica oversize – Veličina L/XL

50,00 
Majica veličine L/XL premium kvalitete.

IMMORTAL NYC majica oversize – Veličina S/M

50,00 
Majica veličine S/M premium kvalitete.

IMMORTAL NYC mousse za kovrčavu kosu 150ml – Grooming

12,00 
IMMORTAL NYC mousse/pjena za stiliziranje kovrčave kose i zaglađivanje brade.

IMMORTAL NYC serum protiv ispadanja kose 50ml

10,00 
IMMORTAL NYC serum protiv ispadanja kose, zahvaljujući svojim sastavom jača tjeme kose i time sprječava ispadanje kose. Za učinkovite rezultate preporuča se redovito korištenje tijekom 8 tjedana. Upute: stavite dovoljnu količinu proizvoda u ruku u skladu s gustoćom i duljinom vaše kose. Nanesite masažom na donji dio kose uz pomoć vrhova prstiju. Ne ispirati

IMMORTAL NYC sprej na bazi morske soli – 250ml

7,00 
Immortal sprej s morskom soli lagano učvršćuje kosu i daje joj prirodan valoviti izgled, baš kao da ste upravo izašli iz mora. Sol u formuli daje kosi mat izgled. Aplicirati na suhu kosu, ne ispirati.

IMMORTAL NYC sprej za hlađenje mašinice 500ml – Quick Cooling

9,00 
Immortal sprej za brzo hlađenje 5 u 1 savršen je način da oštrice šišanja budu hladne tijekom šišanja. To nije samo izvrsna tekućina za hlađenje oštrica, već i lubrikant, sredstvo za dezinfekciju, sredstvo za čišćenje oštrica i inhibitor hrđe, pomažući u smanjenju trenja prilikom podrezivanja. Upute: Raspršite dovoljnu količinu ulja na proizvod koji treba ohladiti. Pazite da ne prolijete ulje unutar stroja ili na njega. Nakon procesa prskanja, možete pustiti mašinicu da radi oko 10 sekundi kako bi se ulje raspršilo po dijelovima rezača. Zatim površinu koju ćete čistiti obrišite mekom vatom. Tijekom nanošenja koristiti rukavice.

IMMORTAL NYC sprej za raščešljavanje kose 350ml – Milk Bomb

12,50 
Zahvaljujući mliječnom proteinu u sebi, podržava vašu svakodnevnu njegu pružajući mekoću i sjaj kosi. Pomaže prirodno vlaženje pružajući snažan zaštitni učinak na kosu i bradu. Pomaže u lakom oblikovanju kose i brade sprječavajući pucanje kose i omogućavajući lako raščešljavanje. UPUTE: Dobro protresite dok se dvije faze ne pomiješaju. Nanesite ga na vlažnu ili suhu kosu ili bradu i vrhove. Ne ispirati.